Nyt kerätään ITE-muotia!

Tämä on etsintäkuulutus: Helsingin Sanomien Kuukausiliite, Helsinki Design Week ja Maaseudun Sivistysliitto etsivät ITE-muotia ja sen luojia – omaperäisiä ompelijoita, luovia tuunaajia, ennennäkemättömiä asuja ja materiaaleja. (Joku hekä bongasikin kuulutuksen huhtikuun Kuukausiliitteestä tai Hesarin uutisesta pari viikkoa sitten.) Muoti- tai vaatealan koulutusta ei tarvita, sillä kuten ITE-taiteilijat, voivat myös ITE-muodinluojat olla itseoppineita oman tiensä kulkijoita. Ikärajaa ei ole. ITE-muodin keräykseen voi osallistua kuka tahansa. Eikä ole muitakaan rajoja, mitä villimpää matskua, sen parempi!

Luovimmista ja kekseliäimmistä ITE-muotitöistä stailataan näyttely ja muotinäytös Helsinki Design Weekille. Niitä tullaan näkemään myös Kuukausiliitteessä ja lehden nettisivuilla. Valintakriteerit ovat uutuusarvo, luova hulluus ja kekseliäisyys.

Ilmianna naapurisi tai osallistu itse ITE-muodin metsästykseen! Lähetä 1-5 kuvaa itse suunnittelemistasi ja tekemistäsi vaatteista tai asusteista (mielellään 15. toukokuuta mennessä) osoitteeseen: [email protected]. Kuvat voi lähettää myös postitse osoitteeseen Kuukausiliite/ITE-muoti, PL 85, 00089 Sanoma. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Lisäinfoa voi kysyä multa, koska olen hankkeen tuottaja ja äiti yhdessä Salli Raesteen kanssa.

Kuvat: virkatu tossut ja huivi Hanni Reinikainen/ Elena Maaskolan löytömateriaaleista tekemä käsilaukkukokoelma, kuvat: Raija Kallioinen MSL / vyölaukku Anssi Nykänen / rannekorut Saara Kivimäki.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

6 Comments