Vuoroin vieraissa

Vuoden alussa kirjoitin LÄS-lehteen kolumnin. Sen otsikkona oli “Ovatko vaatteesi mistään kotoisin?” Kolumni kertoi ystävästäni Ulla-Maariasta, joka oli päättänyt ostaa siitä lähtien vain kierrätettyjä tai sellaisia vaatteita, joiden taustat hän tunsi. Nimi viittasi siihen, että aika harva meistä tuolloin vielä välitti, mistä vaatteemme oli kotoisin. Sittemmin samainen kolumni poiki Megapolis2022-puheeni, jossa Ulla-Maaria sai tittelin kaikkien sankaripukeutujien äitinä.

Nyt Ulla-Maaria on antanut minulle kunnian olla esimerkkinä hänen kirjoittamassaan Craft-lehden kolumnissa. Olen vallan ylpeä! Lue koko kolumni täältä.

Ulla kirjoittaa, miten nykypäivän puuhastelija craftailee omaksi ilokseen. Puuhastelussa on kyse intohimosta, hauskanpidosta ja kavereista. Kaikki tämä yhdistyy tulevassa Töölö Fashion Instituten saumuri-workshopissa lauantaina 1.12. Myymälä2:ssa! Teemana napamittaisten, hiellä pilattujen tai muuten vaan öllöjen ysäri-t-paitojen kierrätys übercooleiksi bailumekoiksi. Jatkot Nollassa. Kuinkas muuten. Lisäinfoa myöhemmin.

Vrrmm.

Eläköön aasinsillat.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230