Vaihtokauppaa

KatiKoru

Tapasin toukokuussa ihanan joukon mekkoswappaajia. Tamperelaisjengi kerää, vaihtelee ja muokkaa yhdessä vintagemekkoja. Mekkojengistä voit lukea lisää uudesta Trendistä, joka kolahti juuri postiluukusta.

Eilen innostuin minäkin swappaamaan! Vaihdoin kuvan korun lounaaseen. Se oli mielestäni oikein onnistunut kauppa. Kavereiden kanssa on paljon luontevampaa asioida ilman hintoja ja rahaa. Ja omia tekeleitä on aina ihan ylivoimaisen vaikeaa hinnoitella, kun niitä huvikseen, ei työkseen, tekee.

Nyt odotan innolla jokakesäistä kirppispäivää, joka on perinteisesti ollut yhtä swappaysta. Raha ei liiku suuntaan eikä toiseen. Tavara vaan vaihtaa omistajaa. Just hyvä niin.

Mietin, voisiko vaateswappaystä siirtää nettiin? Olisi nettisivusto, jonne kuka vaan voisi lähettää kuvia ylimääräisistä vaatteista ja koruista ja kengistä. Jos joku kiinnostuisi, voisi ehdottaa vaihtokauppaa toiseen tavaraan. Tavaran omistaja saisi itse päättää aarteensa “hinnan” eli mihin suostuu aarteensa vaihtamaan. Kirjoillehan näitä swap-sivuja on jo monta, vaikkaPaperBackSwap ja BookCrossing .

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

5 Comments