Vyölaukku

Uudessa V-lehdessä kerrotaan, että vyölaukut tulevat vuonna 2007. Mitä tuohon nyt sanoisi. Ainakin sen, että joskus oli aika, jolloin kävin Iso Roban Pihvi-ravintolassa ja siellä oli monella vyölaukku. Ja kasaripaidat. Ne sai kätevästi kurottua lanteille vyölaukulla. Se oli siis myös lannefarkkujen aikaa. (Minulla oli Miss Sixtyt, LOL!) Tarkkaa vuotta en jaksa muistaa, mutta 2000-lukua se oli. Itselläni oli kultainen vyölaukku, on se tallella vieläkin, mutta en jaksa sitä enää, koska kyllästyin jo!

Syksyllä ostin Myymälästä uuden vyölaukun. Se näyttää ja tuntuu hylkeeltä eli se on ylivoimaisen söpö.

Kesällä ostin pinkin vyölaukun Hankasalmen kirpputorilta, koska se oli niin “nu rave”. Ei kun taisin saada sen ilmaiseksi, koska myyjä piti sitä niin rumana ja arvottomana.

Minulle vyölaukku ei ole sellainen asia, joka on ensin muodissa ja menee sitten pois tullakseen 20 vuoden kuluttua takaisin. Rakastan vyölaukun ideaa! Joka hetki joku vyölaukku on tyylikäs. Joissain maissa kaikki käyttävät vyölaukkua koko ajan. Kaupoissa on nahkaisia, sporttisia, kankaisia, ökyileviä, lapsekkaita ja mummomaisia vyölaukkuja. Lacosten kaupassa on oma osastonsa vyölaukuille.

Yksi sellainen maa on Kroatia.

Antaa tulla vyölaukku, minä olen aina valmis.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230