Turvapukeutujan toiveet täyttyivät

Tiia Vanhatapio esitteli eilen uuden mallistonsa ravintola Dubrovnikin leffasalissa. Punaisten samettiverhojen rullattua sivuun nähtiin täydellisiä turvapukeutujan asuja!

Jo ekana lavalle liihotellut keltainen pellavaleikkihaalari sai sydämeni hyrisemään. Kotelo joka peittää keskikehon – täydellistä! Näin jo itseni keekoilemassa Vanhatapion haalari päällä New Yorkin kuumassa kesäyössä. Ilman viiletessä haalarin päälle voi virittää villatakkia (ja kuten muistamme, se on turvapukeutujan kaikista paras kaveri) ja farkkutakkia ja muuta somaa, alle tietenkin sukkahousut. Iih.

Vanhatapion housuissa on korkeat vyötäröt, paidoissa ihanat korkeat ryppykaulukset. Turvaa luovat myös taskut, kun ne ovat juuri oikealla korkeudella käsien lämmittelyä ja piilottamista varten. Poronnahkatakissa taskut olivat oikeaoppisesti mahan päällä. Pisteenä iin päälle myös pikkumustassa oli taskut! Turvaa cocktail-kekkereille, sinne missä sitä eniten tarvitaankin.

Näytöksen jälkeen mieleni valtasi autuas täyttymyksen tunne. Vanhatapion vaatteet ovat jollain mystisellä tavalla täydellisiä. Kauniita ja samaan aikaan turvallisia, juuri sellaisia joihin haluan kääriytyä. Tuskin maltan odottaa, että mallistot tulevat myyntiin Lux-kauppaan. Kaiken lisäksi taitavasti tehtyjä ihan oikeasti laadukkaista materiaaleista.

Voihan täyttymys. Taisin kokea katharsiksen!

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230