Huppuu ja pussii

Terveisiä Taikista. Jos Taikin vaatetusopiskelijat saa päättää, me pukeudutaan kohta pusseihin ja huppuihin! Kävin juu perinteisessä muotinäytöksessä. Vallitseva trendi oli pussit: housuissa, hameissa, paidoissa. Ja huput. Tulevaisuuden asu on hupullinen lyhytlahkeinen shortsihaalari. Taikka hupullinen viitta.

Vinkkejä kotiompelimoon: Hupullisista vaatteista voi leikata hupullisen, olat peittävän viitan! Pussivaatteen saa melkein mistä kaavusta tahansa kuminauhakujilla. Ja pussihameen pitkästä leveähelmaisesta hameesta. Kolua UFFin ysäritangot.

Musta, harmaa, luumunpunainen, valkonen. Takuuvarmat värit. Olis joku voinut vähän revitelläkin, sanon mää.

Se ihmetyttää, että kasariluku jaksaa edelleen inspiroida. Vaikka olis noita muitakin vuosikymmeniä jo vapaina kierrätyksen kohteiksi. Ehkä se on sitten se oma nuoruus, josta haluaa ammentaa?

Myös pliseeraukset ja laskokset ja vekit on opiskeltu. Ja pillihousut. Kuka sen sanoikaan, että vähintään yhdet hyvät housut pitää opiskeluaikana saada tehtyä? No nyt on kaavoja porkkanapuntteihin.

Olinpa kriittinen. Oli paljon hienoakin. Mun omia suosikkeja oli Mai Ohta ja Midori Tsunoi, Salli Raeste, Ikla Wright, Anna Vepsä (koska sillä oli poronkarvaa ja lappinauhoja), Tiia Vanhatapio ja Laura Laine ja Daniel Palillo. Ja nyt olin muuten ihan rehellinen ja vakavissani. Kerrankin.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230