Macchu Picchu

Olen suorittanut vähän teollisuusvakoilua. Voin nyt paljastaa ensi syksyn kuumimmat trendit.

Peru. Olen aina tykännyt perulaiskansallisvaatteiden kirkkaista neonraidoista, hassuista huopahatuista ja korupläjäyksistä, mutta Kolmen Sepän patsaalla renkuttavat macchu picchut ovat tehneet Peru-aiheesta vähintään välteltävän. Onneksi tästä muodista voi tehdä oman sovelluksen ilman näkyvää yhteyttä ennen mainitulle aukiolle. Neonvihreää, viininpunaista, pinkkiä ja turkoosia vierekkäin, hattu päähän ja huivit kaulaan! Etnokauppaan löytöretkelle. Kustomoi oma hippikassi.

Venäjä. Pitihän se arvata, että maatuskamuotikin julistetaan viralliseksi muodiksi. Onneksi asumme Suomessa, josta saa hienoja venäläisiä koruja ja aitoja venäläishuiveja. Ihanaa slaavilaista kansallisromantiikkaa. (Tähän liittyen ennustan, että Ukrainan uusi kaasuprinsessa-pääministeri Julia Timoshenko on juuri lanseerannut uuden hiusmuodin: Hiukset letille ja päälaelta kiinni! Mikä lie tämän kampauksen oikeaoppinen nimi?)

Baskeri. Mummupäähine tekee comebackin.

Leveälieriset Biba-hatut. Ja muutenkin ajassa rynnistetään taas taaksepäin 70-luvulle. Nyt voisi ottaa uudestaan käyttöön vaikka ne kirpparilta hankitut takkimekot. Ja vekkihameet. Polvipituisen hameen kanssa puetaan värikkäät sukkahousut.

Rannekorut. Helmet siirtyvät kaulalta ranteeseen.

Luumunpunainen.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230