Kenkäasiaa

Kuulin, että Aino-tohvelit ovat tänä vuonna ensi kertaa baarikelpoiset. Supersöpöt ne kyllä ovatkin punapompuloineen. Vielä kun Nokian Jalkineet alkaisi valmistaa korollisia kumisaappaita niin hyvä hyvä hyvä!

Näin talviaikaan lämpötilan sahatessa nollan ympärillä hyvät kengät ovat harvassa. Toistaiseksi paras keksimäni ratkaisu ovat toppakengät. Nyt niitä saa vielä halvalla kirppiksiltä. Kaikki äkkiä kahmimaan, ensi talvena voi olla jo toisin.

Miksiköhän huopikkaiden pitää olla aina raivostuttavan tontunpunaiset tai tylsistyttävän harmaat? Pinkki huopikas olisi ehdoton pakkaskelin kenkä!

Entä kuka alkaisi valmistaa uudestaan perinteisiä talvilenkkareita! Eihän sen parempaa kenkää olekaan – lämmin, käy vesikeliinkin ja pitää jäätiköllä. Itse kaihoilen sellaisia tummansinisiä korkeavartisia lenkkareita, joita pojat pitivät ala-asteella. Niissä oli hienot sahalaitaiset korkeat pohjat ja ihanan kireät varret.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments