Talvishortsit!

talvishortsit

Jippii, mikä keksintö – talvishortsit! Shortsit yhdistettynä sukkahousuihin, se on tietenkin yhtä kuin talvishortsit. Shortsit joissa tarkenee talvellakin. Täydellistä Suomen oloihin.

Kutita suosittelee talvishortseiksi väljiä ja polven yläpuolelle loppuvia shortseja. Upslaakeilla varustetut shortsit on tässä erityisen hienot. Kangas mielellään vähän paksumpaa sorttia. Varminta on valita yksiväriset. Farkkushortsitkin käy, mutta vaatii pukijaltaan kyllä aika paljon…Jalkaan pienet ballerinat tai isot saappaat. Yläosastoon paljon kerroksia ja väljää vaatetta.

Tarkkaavaisimmat jo huomasivat, että horjun periaatteissani, kun puhun sukkahousuista näinkin positiivisesti. Talvishortsien alla toimii toden totta myös leggingsitkin, myös kuviolliset. Ja erityisesti raidalliset ja vähän väljät leggingsitkin!

Ja sanomattakin on selvää, että nämä shortsit on kaikki kirpparimalleja. Vaikka mistä sen tietää, vaikka suuren maailman kaupoista voisi jo löytyä paksumpia shortsejakin. Kun kerran talvishortseja on bongattu jo Helsingissäkin! Kertokaapa, kun shorsit ilmaantuu H & M:n talvivalikoimaan…

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230