Kiitos, Star Alliance!

Lennätän siivekkään kiitoksen kohti lentoyhtiöiden Star Alliancea! Heiltä sain lentomatkailijan survival kitin korvaukseksi Pariisissa hukkuneesta matkalaukustani. Survival-pakkauksen turvin minun oli määrä selviytyä ensimmäisestä yöstä vieraassa maassa ilman ikiomaa hammasharjaani ja vaihtosukkia. Survival kitissä olikin toden totta kaikki mahdollinen, mitä laukkuaan ikävöivä matkailija voi tarvita, mm. kynsiviila!

Kesti tovi, ennen kuin tajusinkaan, mikä oli selviytymispakkauksen parasta sisältöä. Yöpaidaksi (niin ymmärsin) tarkoitettu t-paita. Koska samaa pakettia jaellaan kaikenikäisille ja -kokoisille matkaajille, on t-paidan oltava todella suuri. Siis kaikkien aikojen jätti-t-paita! Ennen nukkumaanmenoa ihastelin itseäni uudessa paidassa hotellihuoneen peilistä. Paita ulottui polviin!

Kun vihdoin matkalaukkuni ja minun tieni jälleen kohtasivat, pakkasin t-paitamekkoni visuun talteen. Muokatakseni sen kotona mahtavaksi, japanilaistyyliseksi (kts. edellinen kirjoitus) jättipaidaksi. Paita on niin suuri, että on jopa varaa leikellä vähän vinoon ja ottaa koko homma vaikka montakin kertaa uusiksi.

Lopulta laitoin t-paidan helmaan ja kaula-aukkoon resorit, helmaan melko tiukan, suurennettuun kaula-aukkoon väljän ja lerppuvan, ja kavensin hihoja. Vähän muutakin koristelua paita sai osakseen, mutta se siitä!

Älä siis vaivu epätoivoon, jos lentoyhtiö hukkaa laukkusi. Star Alliance voi lohduttaa sinuakin paitamekolla.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230