Tee-se-itse -raitoja!

diy stripes

Tuntuuko kankaanpainanta työläältä ja hitaalta vaikka muuten hauskaa onkin? Varsinkin seulojen valottaminen tai kaavioiden leikkaaminen? Pidätkö raitakuoseista? Lojuuko kaapissasi tylsiä yksivärisiä paitoja? Jos vastasit kaikkiin kyllä, tässä oikotie onneen:

Onnenavain on maalarinteippi, jokaisen nikkarin lempityöväline! Maalarinteipillä saat kätevän raitakuosin hetkessä. Sen kun teippaat raitoja haluamallesi alueelle ja mieluiseen tiheyteen. Teipit voi liimata joko seulaan tai suoraan paitaan, jos teet vain yhden kappaleen. Teipin avulla kiinnität samalla vaatteen kätevästi pöytään. Huom. hauskaa jälkeä saat, kun et yritäkään peittää teipillä koko vaatetta tai jos asemoit teipit tarkoituksellisen vinksin vonksin. Jos haluat rokimpaa jälkeä, vedä raakkelia/lastaa vain kerran tai paina lastan toista reunaa enemmän kuin toista, niin syntyy mukavan rosoisia raitoja.

diy stripes

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230