School’s Out Collection Out Now!

School's Out Collection

Elektroniikkalaitteet tarvitsevat suojuksia. Kannettavat tietokoneet, matkapuhelimet, modernit musiikkilaitteet ja digitaalikamerat voivat pudotessaan tai kovaan aineeseen iskeytyessään vaurioitua. Kuitenkin kannettava elektroniikka on nimensä mukaisesti luotu mukana kuljetettavaksi. Kuljetukseen ja liikkeeseen sisältyy aina riskejä.

Tähän asti markkinoilla ei ole ollut tarpeeksi tyylikkäitä saati yksilöllisiä elektroniikkasuojuksia. Kannettavan tietokoneen käyttäjän on ollut tyytyminen mustaan salkkumaiseen kantoratkaisuun. Kameroille on ollut saatavilla vain samaan estetiikkaan luokiteltavia koteloita. Matkapuhelimia on ollut pahimmillaan pakko kantaa nahkaisissa vyötärökoteloissa. Elektroniikkasuojusten ulkoasua on määrännyt miehisyys, teknisyys, yksitoikkoisuus, värittömyys ja persoonattomuus.

Nyt Kutitan uusi School’s Out Collection korjaa tilanteen! Personoitavilla teksteillä koristellut elektroniikkasuojukset tukevat kantajansa persoonaa. Voit itse valita suojuksen ja tekstin värin elektroniikkalaitteeseesi sopivaksi. Mallisto käsittää suojuksia tietokoneille, kameroille, iPod-musiikkilaitteille, matkapuhelimille sekä kosmetiikalle ja kirjoitusvälineille, jotka nekin on hyvä suojata kauniilla ja tehokkaalla suojuksella.

School’s Out Collection -malliston hilpeillä teksteillä juhlistat samalla koulun taikka opintojesi päättymistä. School’s Out! That’s Freedom! Yeah! Malliston tekstien laatimisessa on avustanut 9B-luokka.

Mallistoon kuuluu myös 9B-luokan suunnittelema ja toteuttama uniikki, moderni diskoryijy. Ryijy on nähtävissä heinäkuun loppuun saakka osoitteessa Kankurinkatu 5, Helsinki. Hintatiedustelut allekirjoittaneelta.

School's Out CollectionSchool's Out CollectionSchool's Out CollectionSchool's Out CollectionSchool's Out CollectionSchool's Out CollectionSchool's Out CollectionSchool's Out CollectionSchool's Out Collection

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230