Lisää luomua, kiitos!

Kävin eilen epätoivoisilla vaateostoksilla. Pikku hiljaa on kypsynyt päätös, etten ainakaan ihan tuosta vain osta enää mitään tavallista puuvillaa. Luomua sen olla pitää! (Kirpparilta saa tietty ostaa niin paljon mitä tahansa kun ikinä vaan kerkee ja kotiin jaksaa rahdata, hahaa.)

Ensin kävin Stokkan sukkaosastolla, jossa luomu-kysymys sai sukkaosaston hoitajan kavahtamaan kymmenen senttiä taaksepäin. Tuntui kuin täti ei olisi tätä ennen koko luomuasiaa edes ajatellut. No, jäi sukat ostamatta.

Sitten menin Vilaan, johon mulle on ystävällisesti osoitettu 50 euron lahjakortti. Myyjä sanoi, että joo kyllä heillä on tuota organic cottonia ollut, mutta onkohan se sama asia kuin luomu..? Keväällä on tulossa seuraava erä orgaanista, joten jään odottelemaan.

Kolmas pysäkki oli H&M, jonka luomupuuvillaosaston halusin nähdä. Ainakin Forumissa luomut oli pitkin ja poikin myymälää ja tarvitsin myyjän opastusta, että löysin etsimäni. Mutta etsintä palkittiin! Löytyi musta pitkähihainen paita joka on oikeastaan mekko. Vaate, jonka tulen todennäköisesti käyttämään riekaleiksi ja riekaleistahan tehdään vielä TFI-huivi! Tämä mekko pelastaa vaatekriiseiltä, uskon niin. Kaiken lisäksi se tuntuu päällä ihanan pehmeältä. Tuli aivan voittajaolo, kun lähdin kaupasta mekko kainalossa. Niin ja hintakin oli halpa, kympin. Oisin maksanut tästä onnesta mielelläni vähän enemmänkin. Miten hinta voikin olla noin halpa, ihmettelee hän.

H&M:n kierrätetystä villasta tehdyt takit ja pallohameet oli myös kivoja. Mutta enpä ostanut, kun en tarvitse!

Lisää luomua kehiin, oi vaatekauppiaat ja -valmistajat. Milloin Marimekko ilmoittaa siirtyvänsä luomuun, edes osittain? Olisi jo aika.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

9 Comments