Maalari maalasi kangasta

Nyt kun kaikkein muodikkainta on kaikki roiskitun näköiset, ekspressiiviset kankaat ja jotkut ovat jo itse maalaten muodistaneet mekkojaan, niin pitäisi ehkä ruinata joltain taidemaalarikaverilta sen oikeat maalausfarkut. Ne missä on aitoja maalitahroja. Tai mikä tahansa maalitahrainen paita?

Tämän idean pöllin tuoreesta Fruits-lehdestä, jossa oli yhdellä tytöllä aika aidonnäköiset maalarifarkut. Toisella tytöllä oli aksessorina nukke ja vauvakoon Converset. Muita Japanin villityksiä: aamutakin näköiset takit sekä ylilyhyet ja alipienet nahkarotsit. Vanhoja mutta edelleen suosittuja: irralliset karvakaulukset sekä villalangasta tehdyt pompulat ja muut syheröt. Ja rullattuja lahkeita oli paljon, taas, mutta pitkästä aikaa. Ja pastellia ja alusasumaisuutta.

Mikään ei minua inspiroi niin kuin Fruits. Se vaan on yliveto. Mutta joka kerta, kun sitä selaan, päässä pyörii ajatus: “Jos näissä seteissä lähtisi Helsingissä liikenteeseen, kaikki pitäisi kylähulluna. Tai jonkin sortin Taiteilijana.”

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments