Tulossa: tavallisuus

Kaverin kampaaja oli sanonut, että ensi talven trendinä pojilla on sellaset ihan tavalliset hiukset. Sellaset, jotka saa, kun tilaa: “Sellanen lyhyt malli.”

Ja kappas, myös Artekin Mirkku Kullberg julistaa tavallisuutta uudessa muotoilualan manifestissaan: “Tavallisuus on kiinnostavampaa kuin seikkailu ja yllätyksellisyys.”

Kun kaikkea on paljon ja kaikki on erilaista, tavallisuudesta tulee taas se juttu. Enää ei tavoitella erikoisuuksia, vaan tavallisuuksia.

Ensin sitä ajattelee, että jee, kiva olla ihan tavallinen vaan. Ei tarvii yrittää olla mitään erityistä, panostaa ja erottautua! Mutta sitten onkin vaikea keksiä, miltä se tavallinen oikein näyttää. Ketkä on niitä tavallisia ihmisiä? Ehkä ne on niitä näkymättömiä keski-ikäisiä miehiä, jotka ajaa aamulla töihin ja viideltä takaisin himaan. Niitä joiden kasvoista ei jälkeenpäin muista yhtään mitään. Mutta mitä hittoa niillä on oikein päällään?

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

3 Comments