Onii-kei, oshare ja punxy!

Jos et ole käynyt Suomessa yhdenkään japanilaisen bändin keikalla (tai vakoillut keikkajonoa), et tiedä fanittamisesta yhtään mitään. Japanilaisartistin keikka Suomessa on hysterian, intohimon ja fanaattisuuden huipentuma.

Japanifanit fanittavat täysillä. Paitsi musiikkia, myös muotia. Siksi on peräti luonnollista, että japanilainen katumuoti on saanut oman lehden, Petit Alicen. Petit Alicea tehdään amatöörien intohimolla.

Pikku-Alicen tokan numeron parasta antia ovat Tyyliprofiilit joissa esitellään erilaisia japani-inspiroituneita alatyylejä kuten onii-kei ja decora, Pimp My Otaku -stailaus ja StreetSnap-katumuotikuvat.

Seuraavan Petit Alicen voi tilata kympillä osoitteesta petitalice at gmail.com.

Kun olin joku eka-tokaluokkalainen, tein itse muotilehtiä liimaa-leikkaa -menetelmällä. Vaatteet oli kangastilkuista, tietenkin. Olin unohtanut lapsuusluomukseni ihan kokonaan. Pari vuotta sitten sain lehdet yllärilahjana takaisin omistuukseni. Silloin tein lehtiä jo ihan oikeasti.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230