Talven riemut

Talvipäivien ydinkysymys: Luopuako tänään 1. mukavuudesta vai 2. tyylistä vai 3. molemmista?

Jos luovun mukavuudesta, laitan jalkaan korolliset saappaat tai nilkkurit. Ne jalassa liukastelen säälittävän näköisenä jäätiköillä. Kotiin palaan kaikki lihakset jäykkinä, koska olen koko päivän joutunut pelkäämään kaatuvani laukkuni kanssa, jossa on aina vähintään kallis kamera tai kallis tietokone. Pahimmillaan varpaani kastuvat ja kengät menevät pilalle.

Jos luovun tyylistä, laitan jalkaan turkisvuoriset ultrakömpelöt kumisaappaani tai Aaltosen kenkätehtaan pitkävartiset saappaat, joita ei voi seksikkyydestä moittia. Varpaat pysyvät lämpiminä eikä sohjokaan saa näitä kenkiä pilalle. Olo on kuin yläasteen kieltenopettajalla.

Jos luovun mukavuudesta JA tyylistä, laitan jalkaan sikakalliit vaelluskenkäni. Ne painavat jaloissa kuin synti, pohjat lipsuvat ja jalkapöydät tulevat kipeiksi kuin marssimurtumassa.

Hetken aikaa ennen tosi talvikelien tuloa uskottelin itselleni, että vaelluskengät olisivat muotia! Pöh. Ihan kamalilta ne edelleen näyttävät.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230