Tyylioppia miehille

Kuinka olla herrasmies? Jos aihe askarruttaa, kehotan vierailemaan tyyliniekka Petja Jäppisen sivulla, www.ihmiskunta.org ja sieltä Sata sanaa vaatteista. (Sori, linkitysmahdollisuus puuttuu toistaiseksi, koita kestää kamu.) Petja opastaa sinut aidon tyylin lähteille. Viime aikoina Petjaa on kiinnostanut mm. Tattersall, tweedin kaveri. Tattersall on yksi niistä keinoista, joilla ei voi mennä metsään. Ruutupaidat, the way to go.

Petja vannoo myös vanhanaikaisen muistilehtiön nimeen. Niin minäkin. Vai haluaisitko sinä tutustua maailman ihanimpaan poikaan käyntikortin välityksellä? Minulle puhelinnumero muistilehtiöstä repäistylle arkille kirjoitettuna, kiitos! (Myös vanhanaikainen kalenteri on kova sana. Sitä on paljon tyylikkäämpi selata kuin epäromanttista kännykän näyttöä.)

Jos haluat olla vähän modernimpi herrasmies, klikkaa www.manolo.se. Samalla kun opit, miten yhdistellä vaatteita ruotsalaisen tyylikkäästi, treenaat ruotsiasi. Ta-daa, kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230