Parhaat kombinaatiot

Olettekos huomanneet, että kulunut/rähjääntynyt vaate näyttää hyvältä silloin, kun sen parina on uudenkarhea, ns. siisti vaatekappale? Kuluneet ja naarmuntuneet kengät näyttää hyvältä uusien farkkujen rinnalla, mutta kulahtaneiden farkkujen kanssa ne näyttää yksinomaan rähjäisiltä! Toisin sanoen vanha ja kulunut näyttää parhaalta jonkun uudenkiiltävän rinnalla ja uusi näyttää parhaalta jonkun vanhan rinnalla. Silloin molempien parhaat piirteet nousee esille – vastakohdat täydentävät toisiaan. Vastaavasti jos on kokonaan kääriytynyt suoraan vaatetangolta tempastuihin riepuihin, näyttää pahimmillaan vaan hölmöltä ja jäykältä. Esimerkkinä tv-juontajat!

Parhaat kombinaatiot on uutta plus vanhaa. Kirppispaita kaipaa monesti parikseen jotakin uudenaikaista, teollista vaatetta. Samaten muuten itse tehty tai kustomoitu muotiluomus saa lisäpotkua jostakin turvallisemmasta ja tunnistettavammasta vaatteesta. Eikös se vanha totuus olekin, että parhaat pukeutujat osaa yhdistellä uutta ja vanhaa? Parhaat totuudet on yksinkertaisia.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230