Onni

The Onni store in Helsinki

The Tikka shoes by Onni

The Onni products

Jos kuljet Kulmakatua Kruununhaassa, pimputa numeron 5 ovikelloa. Oven vieressä lukee pienellä Onni. Jos hyvin käy, asukas Tuula Pöyhönen on kotona ja avaa oven kotikauppaansa. Myynnissä on kaikkea ihanaa ja onnellistuttavaa: puukenkäkorkkareita joita voi solmia jalkaan erilaisilla nauhoilla ja naruilla, räsyistä tehtyjä koruja ja kasseja sekä raitatrikoosta ommeltuja kaapuja. Haluan narukorkkarit mutta en just nyt, koska kuka niillä enää tarkenee! Vaikka Tuula näytti, että sopii ne villasukankin kanssa.

Räsy-idea taas on aivan pakko kopioida Töölö Fashion Instituten repertuaariin! Vihdoinkin käyttöä kaikille trikoonriekaleille. (Joita varsinkin yhdessä Kitch-baarissa on sunnuntaina jaossa tosi paljon.) Myös kuvan töppösiä voisi virkata jämäsuikaleista.

An Onni clothes hanger

Jos joku kummastelee, että onpa tutunnäköisiä tuotteita, niin juu, Onni-kauppa sijaitsi ennen Merimiehenkadulla.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230