House of Eco

Eilen avautui House of Eco, kestävän kehityksen nimiin vannovien pienten suomalaisten yritysten yhteenliittymä netissä. Mahtavaa, koska tämä tekee ekologisesti ja eettisesti tuotettujen asioiden löytämisestä ja ostamisesta helpompaa. Mutta: Ei löydy mulle ainakaan mitään ostettavaa. Nyyh! Ja raha polttelee taskussa, kuulkaas. Miksi lapsille on tarjolla paljon ihkuja värejä ja naisille vain just niitä perinteisiä tunkkaisia “ekovärejä”? Miksi lapsille ylipäätään on niin paljon enemmän “ekovalikoimaa” kuin aikuisille? Julkkareiden yhteydessä järkätyissä myyjäisissä katse harhautui koko ajan lasten rekkeihin, aikuisten kamoja en uskaltanut ees kunnolla skannata. Pelotti, mitä sieltä tulee vastaan. (Vintage-osastolta löytyi vihreä muovirannerengas, 2 euroa.)

Toivotaan toivotaan, että mukaan tulee pian lisää merkkejä ja kauppoja, joilla on fashion-silmällä varustettuja sisäänostajia. Lisää valikoimaa ja äkkiä, edes sellasia kivanvärisiä pitkähihasia bodycon-mekkoja alusmekoiksi, joita yritin eilen ostaa asos.comista, mutta kortti ei toiminut. P-kele.

Jos jotain, niin nämä voisin just ja just House of Ecosta ostaa. Hasbeens-puukkarit.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

5 Comments