Kemikaalien taistelu

Klorite-projekti ei niin vain onnistunutkaan. Olen lätrännyt farkkujen päälle pian jo pullollisen kloorimyrkkyä, mutta väri on ja pysyy. Paremmin tekstiileitä tunteva kaverini kertoi, että monet uudet farkut käsitellään niin tukevilla tötinöillä, ettei kloorikaan niihin pysty. Kiva! Siellä ne kemikaalit nyt taistelevat kylppärissäni jo toista päivää. Taas yksi syy lisää olla ostamatta uusia farkkuja. Ovat aikamoisia kemikaalipommeja.

Intouduin eilen sovittelemaan vanhoja farkkujani. Alkukimmoke tuli siitä, että minua korruptiolahjottiin uusilla farkuilla. (Kyllä, tämä vaateala on ihan hirveää lahjontaa!) Pökät eivät istuneet päälläni alkuunkaan. Vanhat Acnenikin näyttivät ihan tyhmiltä. Perseestä tuli tosi ruma. Sitten solahdin aitoihin seiskariaarteisiin ja jo parani peilikuva! Tuntui ja näytti hyvältä. Minulla mahtaa olla siis 70-luvun vartalo, kun uudet housut epäistuvat järjestään? No sehän sopii!

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

3 Comments