Ihana lama

Paras aika vuodesta -blogin Honey Junkien lamavinkki: saksi sukkikset.

Paras aika vuodesta -blogin Honey Junkien lamavinkki: saksi sukkikset.

Lamasta ei kuulemma saisi puhua. Kun ei tässä olla vielä lähelläkään Oikeaa Lamaa (kaupoissa riittää tavaraa ja sähköä tulee tupaan 24h, you know) ja turha puhe sitä lamaa vasta lietsookin.

Pah, minä puhun mitä lystään. Sitä paitsi lama voi olla kiva juttu: Vähemmän työtä, enemmän aikaa. Vähemmän tavaraa, enemmän onnea. Oma kaveripiiri on ostolakossa, mutta enimmäkseen siksi, että tavarapaljous on alkanut ahdistaa. Kaverit haluavat minimalisoida elämänsä ja keskittyä olennaiseen kuten vaikka kavereiden treffaamiseen, oman kodin fiksailuun ja leivän leipomiseen. Minusta lama alkaa pikku hiljaa kuulostaa suorastaan ihanalta!

Aamulehti julkaisi muotibloggareiden mahtavia vinkkejä lamapukeutumiseen. Reikä on rock. Jos vaate hajoaa, revi sitä lisää. Jos paitaan tulee tahra, leikkaa tahra irti. Tai jos paidan logo ällöttää, saksi sekin irti ja pari palaa siitä vierestäkin.

Itse aion seuraavaksi painua kylppäriin klorite-pullon kanssa antamaan kyytiä öllöille Miss Sixty -farkuilleni.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230