Suomen paras muotiblogi?

Pahoittelu pitkästä kesäunesta. Lomailin yhtä soittoa viisi viikkoa, mutta nyt oon taas hereillä!

Ekana kerron viime torstaista. Piti käydä kääntymässä Trendin toimituksessa, jossa julkaistiin Suomen paras muotiblogi -äänestyksen tulokset. Kuvittelin, ettei HEL LOOKsilla ole moisen äänestyksen kanssa mitään tekemistä, kun ei se mun mielestä blogi ole ollenkaan. Kun ei ole kommentointimahdollisuutta ja sillä lailla. Mutta Trendin lukijatpa päättivät toisin ja äänestivät HEL LOOKSin kakkoseksi! Kiitos kovasti! Olen ällistynyt.

Ekaksi äänestyksessä kiri Colour Me!, tokaksi Fashionweek joka oli mulle ihan uusi tuttavuus ja neljänneksi tuli Nelliinan vaatehuone. Mutta kuulemma neljän eniten ääniä saaneen välillä oli niin vähän eroja, ettei tolla järjestyksellä ole mitään väliä! Nelikko erottui tuloksissa selvästi, kerrottiin.

Oli hämmentävää kuunnella tapaamisessa bloggaajien tarinoita siitä, miten juntteja ja ilkeitä ja pahansuopia kommentteja he blogeihinsa saavat. Tuntuu, että teimme oikean ratkaisun, kun aikanaan kolme vuotta sitten päätettiin ettei laiteta HEL LOOKSiin kommentointimahdollisuutta. Ajateltiin ettei meillä oo millään aikaa moderoida sitä potentiaalista kommenttien tulvaa. Ihmetyttää vaan, miksi just suomalaiset käyttäytyy netissä niin tökerösti?

(No juu mutta samalla onnittelen vähän itse itseäni: HEL LOOKS on 3-vuotias!)

This entry was posted in Blog post and tagged . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

One Comment