Pynina päälle

Tiia Vanhatapio

Tiia (Vanhatapio) oli nerokkaasti virittänyt kuvan yöpaidan näyteikkunaansa niin, että se olikin itse asiassa pallohelmainen mekko. Mähän jäin tietenkin heti koukkuun. Nyt kuljen uniikkiyöpaitulissa.

Tänään pääsin selailemaan vanhoja Anna-lehtiä silmälekurin vastaanotolla. Yhdessä Annan muotijutussa kerrottiin, että kevään mekot muistuttavat yöasuja. Aivan!

Mistä tulemme loistokkaaseen ideaan. Monissa vanhoissa mummuyöpaidoissa on hienot yläosat kauluksineen ja nappilistoineen. Siitä vaan leveä resori tai kuminauha helmaan ja paitulista muotimekko. Mukavampaa vaatetta en keksi. Vielä kun yöpaita on flanellia, niin mekolla pärjää talvellakin. Ja kirpparithan pullistelevat potentiaalisia aihioita.

(Jos halajat Tiia Vanhatapion vaatteita, niin äkkiä Viiskulmaan. Tiian uudessa kaupassa on kevättyhjennys. Nurkkiaan putsaa myös Rinne Niinikoski, jonka työhuoneella Hertsikassa on vielä ensi lauantaina poistomeininki noin klo 10-16. Osoite on Sorvaajankatu 9 B, 3. krs.)

Edit. Kaikki eivät kuulemma tiedä, mitä pynina tarkoittaa. (Kummallista.) No se on pyjama, tietenkin!

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230