Marimekkoja

Viime viikonloppu oli varsin antoisa: Palasin kotiseuturetkeltä neljää Marimekkoa rikkaampana. Kaksi oli uutta löytöä kirpparilta, kaksi pelastin vanhoista varastoistani. Jahka saan mekot pestyä ja silitettyä dokumentoin ne Thinglinkin mekko-näyttelyyn ja pistän linkin tänne. Mekoista hienomman sain vielä naurettavan halvalla hinnalla: 3,5 euroa pistämättömästä villamekosta.

Iloiseksi tekivät myös kahden viikon takaiset Marimekko-uutiset. Uusi toimitusjohtaja on kuulemma ilmoittanut, että Marimekkoa uudistetaan juurien kautta. Jes. Suunnittelijavaihdoksiakin on luvassa, kaupungilla puhutaan. Mahaan ihan sattuu, kun ajattelen niitä mahdollisuuksia, joita Marimekolla ja Ihamuotilalla on hyppysissään. (Minä olisin moisen talon vetäjäksi aivan liian nervöösi, tuuliviiri, tunteikas ja malttamaton!)

Ihan ekana Ihamuotila toivon mukaan kuitenkin uudistaa Marimekon mainonnan. Vähänkö hirvittää ajatella niitä miljoonia, joita Marimekko on syytänyt Hesarin etukannen hirviömainoksiin. Toisaalta, aika monta vuotta jurnuutettiin samoilla Ysmy-mainoksilla…Huoh ja huh.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230