Olipa kerran Crazy Night

Meillä oli tyttökavereiden kanssa viime lauantaina Crazy Night. Vähän niin kuin kreisibailaus, mutta vaatteilla. Idea syntyi UFFin päivillä, kun kaikki villeimmät ja törkeimmät asut jäi ostamatta, koska milloin ja missä niitä muka pitäisi? Hoksattiin E:n kanssa, ettei me enää pukeuduta kreisisti. Ja siksi piti perustaa oma ilta, jotta edes joskus vähän kreiseilisi.

Paitsi että minä en osannut olla alkuunkaan kreisi. Kuulostaa järkyttävän omahyväiseltä, mutta olin ihan liian tyylikäs ollakseni kreisi! Mun mekko ei ollut kreisi, vaan style. Vaatekaapissa ei ollut mitään kreisiä. En laske sellaisia vaatteita kreisiosastoon, joita olen jo joskus vakavissani pitänyt. Kuten sähkönsinisiä lepattavalahkeisia mokkashortseja tai kirkkaanpunaisia mc hammer -housuja. (Niistä on ollut täällä ennenkin juttua.)

Harmitti, kun vaatekaapissa oli moinen vajavaisuus. Myöhemmin tajusin, että ollakseni kreisi mun pitäisi olla jo ihan ysäri. Siinä mentäisiin jo sellaisen rajan yli, että tukka pois ja rillit vinoon! Just can’t wait seuraavia euron päiviä. Nyt tiedän, mitä sieltä metsästän.

M. onnistui kultahousuissaan ja sihteerilookissaan kreisipukeutumisessa ehkä parhaiten. Nelikkomme tyylit ikuistettiin hienoon potrettiin, mutta kaverit ei ehkä hirveästi taputa käsiään, jos sen tässä julkaisen. Kerron vaan, että me näytettiin ihan jonkun tv-sarjan tähdiltä. Tai tyttöbändiltä. Eli ihan pirun hyviltä!

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230