Kaavoja netistä

Burda on avannut BurdaStyle-sivuston, jolta voi mm. ladata ilmaiseksi (!) kaavoja. Ja kun Burda antaa, sinunkin toivotaan osallistuvan: postaamalla sivulle kuvia valmiista tuotoksista tai jakamalla omia kikkakolmosia. Mahtavaa, sillä kaavat maksavat aika hitosti ja juuri oikeanlaisen löytäminen on todella vaikeaa.

Toistaiseksi kaavavalikoima on tosin aika suppea eikä kaikilta osin mikään ultramuodikas. Sanottava on, että koin hienoisen pettymyksen. Jospa Burda hoksaisi lisätä sivuille kaavojaan menneiltä vuosikymmeniltä…Aloittaa voisi vaikka 60-luvusta!

via HobbyPrincess

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

 1. Tuntematon
  Posted June 15, 2008 at 00:51 | Permalink

  Aika rane ulkoasu!<3

 2. Iiva
  Posted June 28, 2012 at 12:21 | Permalink

  Eivät oo enää ilmaisia. : (

 • Liisa Jokinen

  Liisa Jokinen

  Freelance Writer, Street Style Photographer
  email:
  mobile: +358 50 538 3530
  +1 (415) 802-3230