Pumppaa mun salihousuu!

Olen viikon sisällä kahminut itselleni jo kahdet salihousumaiset byysat! Toiset farkkua, toiset trikoota. Ja olen niistä oikeasti ihan fiilareissa. Kunnon vyötärökorkeus, väljyyttä reidessä ja nilkasta kireät kuin mitkä. Farkkujen nilkoissa on vielä kiristysnyörit. Trikoissa on vyötäröllä tsiljardi laskosta.

Olkoon tämä minun kontribuutioni syksyn muotiin, joka vilkuttaa hei hei pillihousuille ja toivottaa tervetulleeksi leveät lahkeet. Mutta minäpä väljennän vaan reidestä, hah! Seilorihenkiset leveälahkeet tuntuu aivan kauhistuttavan tätimäiseltä vaihtoehdolta näiden hullutuksien rinnalla.

Salihousukkeiden kanssa ei vaan parane panna kaulaan kultaketjua, huomasin. Silloin näyttää ihan oikealta bodarilta (ilman lihaksia).

On ihan mahtavaa, että pojillakin näkyy salihousumaisuuksia. Eilenkin Fag You -klubilla kahdet. Kuviolliset collegehousut, silkkaa mahtavuutta. Kiitos Daniel Palillo ja Wunder-kauppa! Tämä on progressiota.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230