Shortsi-asiaa

Koska kesä näyttää sen kun jatkuvan, jaan pois yhden kesäasu-vinkkini. Se on ensisijaisesti pojille, mutta itse asiassa tytöillekin hyvä. Ensisijaisesti pojille, koska poikien on nähtävästi vaikea hallita tyylejään kesäkuumalla.

Joudun nyt mainitsemaan asian, joka on niin hirveä, että jättäisin mieluummin mainitsematta: Nuo kammottavat kahisevat yli-polven shortsihousut, suomimiehen kesäunivormu nro 1, joita marketit ja urheiluliikkeet suoltavat markkinoille. Ymmärrän, että välillä farkut on liian kuumat ja että kaupoissa ei yksinkertaisesti ole fiksuja shortseja. Miehille.

Niinpä ehdotan ratkaisuksi seuraavaa: Juokse kirpparille, osta vanhat miesten housut (tai vaikka monet jos lähtee halvalla), juokse kotiin, leikkaa puntit poikki, siisti lahkeet ja vedä jalkaan! Huoh. Tyttöystävä tai äiti voi auttaa ompeluhommassa, eikö? Ja shortseja ei sitten jätetä mihinkään öllöttävään capri-pituuteen, vaan nykästään kerralla polven korkeudelta. Tai mikä vielä parempaa, jos vartalo sen sallii, puolesta reidestä! Miesten jalkakarvat on mahtavia, näkyville vaan!

Kivoimmat housuvärit on vaalea ruskea ja harmaa. Katso, ettet osta mitään hiostavaa keinokuitua tai henkkamaukkaa. Mitä vanhemmat byysat, sen parempi.

Kun on tyylikkäät shortsit, sukkakin saa vilkkua. Urheilusukka varsinkin.

Tytöt voivat leikata puntit vielä lyhyemmiksi ja look on täydellinen. Niin kuin Kate Moss jo vuonna X meille todisti. Millä lie rokkifestareilla Britanniassa se olikaan.

Kiitos kun kuuntelit. Jo helpotti.

Ai niin. On toinenkin vaihtoehto: Naisten osaston shortsit käy myös miehille. Katso vaikka HEL LOOKSin uutta kansikuva-poikaa.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230