LNT-PRS-TKHLM

Edellä jo kävi ilmi, että kesäkierrokseni ulottui Tukholmaan. Sitä ennen porhalsin jo Lontooseen ja Pariisiin (Eiffel, päivän teema!) tarkastamaan, missä sitä oikein mennään.

Lontoo oli tyylikäs niin kuin aina. Kreiseimmät kombot näin Supersuper-lehden AntiSocial-klubilla. Sieltä taisin sen edellisen postauksen neon-huumankin keksiä. Ysäriä, henkseleitä, kirjavuutta ja räikeyttä, ja sitä törkeyttä tietenkin. Russell Dean Stone oli ihana. Lauloin kuin varhainen Robert Smith.

(Supersuper on muuten ihan paras muotilehti. Ja Marmalade ihan paras muu lehti. Ei jaksa noita tavis-muotilehtiä, ei!)

Pariisissa The Face Hunter ja HEL LOOKS -fani Yvan Rodic johdatti meitä hauskoihin paikkoihin. Niissäkin törkeys oli valttia. Kireät trikoot, törkeät rillit ja hällä väliä -asenne. Kaikkea vaan sekasin päälle, niin hyvä tulee! Mahtavaa menoa.

Yvan kertoi, että vasta nyt Pariisiin on tulossa indie-muoti kireine farkkuineen. Pariisi onkin ehkä menossa vähän sekasin, kun yhtäkkiä voi pukeutua muuhunkin kuin leninkiin ja suoraan housuun? Pariisilaiset on kyllä chic, mutta se kaivattu progressiivisuus ja luovuus puuttuu. Paitsi niiltä Yvanin megakreiseiltä fashion-ystäviltä.

Pariisin muotia voi vaklata Yvanin blogista: facehunter.blogspot.com. Siinä jää HEL LOOKS kakkoseksi, kun Yvan kiitää kameroineen Pariisin yössä! Kuvia pukkaa joka päivä.

Sitten vielä Tukholma. Pojilla oli parhaat tyylit. Sukkahousut pitää pintansa ja parrat rehottaa.

Loput huomiot säästän, jotta mulla olisi huomennakin jotain sanottavaa. Ähäkutti.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230