Onnelliset turistit Suomessa

Voi kunpa voisin minäkin olla turistina Suomessa. Viimeistään paluumatkalla Helsinki-Vantaan lentokenttämyymälässä hurahtaisin täydellisesti puisiin Muumi-miniatyyrihahmoihin, poronnahka-avaimenperiin ja sini-puna-kelta -raitoihin. Ja kuksan ainakin ostaisin! Mahtavaa suomidesignia. Suomessa on ihania matkamuistoja, tiesittekö!

Matkamuistohullutus alkoi, kun kävin ostamassa Stokkalta Lontoon kavereille tuliaisia. Lappalaistumppuja jäljittelevät söpöt avaimenperät makaavat vieläkin oman keittiön hyllyllä, kun en raaski luopua niistä. Enkä osaa niitä omaan LAUKKUUNIkaan (laukkuunhan nyt kuuluu kaikki killuttimet kiinnittää) virittää ties minkä yltiökansallisromantiikan pelossa. Tänään ihastelin Kansallismuseossa hienoja lappilaisia nahkapusseja ja päähineitä.

Mutta lapikkaat on silti edelleen ihan hirveet miehen jalassa enkä kyllä laittaisi neljäntuulenlakkiakaan kenenkään aikuishenkilön päähän.

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230