Kumpparit kehiin

Lits ja läts. Vesi- ja räntäkelillä kätevin jalkine on kumisaapas. Eikä vain kätevin vaan myös kivoin (=vempoin (kirj. huom.)) ja hauskin! Varpaat pysyy kuivina ja silti kenkä on tyylikäs.

Tyylikkäimpiä kumppareita on mun mielestä kaksinkerroin taitellut (malli kuin malli), tietenkin perinteiset mustat Nokiat ja ehkä jossain määrin uudelleenlämmitetyt Hai-saappaat. Kunhan ei niiden kanssa intoudu yhdistelemään ihan pelkkää Ivana Helsinkiä ja Nansoa; sitten menee Suomi-retroilu jo överiksi! Mahtavia on myös matalat kalossimalliset kumikengät, joita ei ehkä voi edes saappaaksi nimittää eikä kukaan ainakaan hoksaa että siinä kulkee nyt mimmi saappaat jalassa.

Hienoja saappaita saa myös Helsingin Kalliosta Fleminginkadulta. Siinä Siwa-kauppaa vastapäätä on outo sekatavaraliike. joka myy villisti koristeltuja pallo- ja pompulasaappaita. Sinne ostoksille mars ja syksy saa saapua!

(Ehkä kumisaappaat näyttää just nyt sen takia hauskoilta, kun kaikki saappaat muutenkin on ns. muotia…Mietin vain…)

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230