Tyylivinkkejä á la Reykjavik

Hei hipsukaiset! Tässä pari tyylivinkkiä suoraan Reykjavikin sydämestä. Ottakaapa mallia:

Korut on pop – myös pojilla. Ja koruja pitää olla kerralla paljon: läjä helmiä tai rintamus täynnä isoäidiltä perittyjä rintarosseja. Kaulassa koko nippu kaulaketjuja. Mielellään antiikkia, väreinä kulta, hopea, musta ja helmiäiset.

Paidassa ei voi olla liikaa paljetteja, kimallusta tai strasseja. Tyylikkäimmillä lyyleillä on paidat pelkkää paljettia.

Alusasut ja verkkarit on taas jee. Vanhoja pitsikoristeltuja mummun aluspaitoja on nähty jo vaikka missä, mutta enpä ole kotimaassa törmännyt tyylikkääseen verkkareiden kantajaan. Verryttelyhousut tai tuulipuvut voi yhdistää vaikka pikkutakkiin ja sitten vaan baariin keekoilemaan!

Mitä löysempi vaate sen parempi. Kaapumalliset paidat ja leveät hameet! (Ei siis kantsi enää kavennella kirppislöytöjä.) Hiukset voi ihan hyvin leikata ite – epäsymmetriset kampaukset on joka tapauksessa huudossa. Ja tukkaan paljon erilaisia pinnejä ja koristuksia – sama logiikka pätee kuin paitojen ja korujen kohdalla!

This entry was posted in Blog post. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
  • Liisa Jokinen

    Liisa Jokinen

    Freelance Writer, Street Style Photographer
    email:
    mobile: +1 (415) 802-3230